Известие

Collapse
No announcement yet.

Последна стъпка. Избор на мотор за 156ца

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Последна стъпка. Избор на мотор за 156ца

Прочетох доста теми из форума и окончателно реших да е Алфа!. Колебаех се между 156 и 166, но по скоро ще се спра на 156 заради финансовите й предимства. Сега ми остана само да си избера мотор. Колебая се между 2,4 ЖТД и 2,0 ТС. За кола на 10 години клоня повече към бензиновия мотор поради факта че има по ефтина поддръжка и като цяло по мои наблюдения се представят по-добре след години експлоатация. От друга страна разхода на дизела звучи много съблазнително. Интересува ме ЖТД мотора комън рейл ли е, как стоят нещата с горивната му уредба-дюзи, помпи, също турбините и всички хронични проблеми.. Просто искам една реална оценка от запознати с марката.
    За покупката съм заделил 5-6 К и се надявам да попадна на някой запазен екземпляр от '99-'00г.
    Alfa 166 2.0 16V TS 114kw

Прочетох темата ти, и окончателно реших да я заключа. Сега ми остана само да избера директно да те насоча към подобните теми в които е разисквано или да ти препоръчам да ползваш търсачката. Изборът ми е " търсачката"
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
    X